1. Haberler
  2. Blog
  3. Amigurumi Yaparak Para Kazanmak – Ev Hanımlarına Ek Kazanç!

Amigurumi Yaparak Para Kazanmak – Ev Hanımlarına Ek Kazanç!

Amigurumi Yaparak Para Kazanmak
Amigurumi Yaparak Para Kazanmak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda internette gezerken, evden para kazanma yollarını görüyorsanız bu yazımız da bunlar arasında en keyifli olanlardan birisidir. Evde ek iş yaparak kazanç sağlamak isteyen kişiler için amigurumi yaparak para kazanmak eşsiz bir fırsat! El işi yaparak para kazanma yollarını merak edenler için de hiçbir yerde bulamayacağınız ipuçlarını yazımıza ekledik.

***

Amigurumi Nedir?

Amigurumi Nedir?

Evde ek iş olarak amigurumi yapmak isteyenlere için ele aldığımız yazımıza başlamadan önce amigurumi nedir kısaca bahsedelim. Amigurumi, tığ veya şiş gibi araçlar kullanılarak yapılan süs eşyaları ya da oyuncaların genel adıdır. Her boyda ve renkte, çeşit çeşit iplerle hayal gücü kullanılarak binlerce farklı model üretilebilir.

Son yıllarda materyalinden ötürü sağlıklı olduğu için bebek oyuncakları yapımı bir hayli artmıştır. Çünkü yıkanabilir olması plastik yerine kumaş özelliğiyle de çok daha hijyeniktir. Bunun yanı sıra dekoratif olması sebebiyle de her iç mekanda değerlendirilebilmektedir. Amigurumi yaprak para kazanmanın detaylarıysa yazımızın devamında…

Amigurumi Bebek Yaparak Para Kazanılır Mı?

Amigurumi Bebek Yaparak Para Kazanılır Mı?

Günümüzde birçok kişi evde ek iş olarak kendisine farklı kazanç kapıları yaratmaktadır. Genellikle ev hanımlarının da tercih ettiği el işiyle para kazanmak veya hobilerini kazanca dönüştürmek de bu kazanç kapıları arasındadır. İşte amigurumi bebek yaparak para kazanmak da bu fikirlerden birisidir.

Hatta bu fikir yalnızca ek gelir sağlamak isteyenlerin değil ayda on binlerce Lira kazanmak isteyenlerin de başvurduğu bir seçenektir. Çünkü günümüzde el işi ürünler e-ticaret platformlarında yurtiçine ve yurtdışına kolaylıkla satılmaktadır. Özellikle yurtdışına olan satışlar döviz üzerinden kazanç sağladığı için yüksek gelir rakamları sağlamaktadır.

Amigurumi Yaparak Para Kazanmak

Amigurumi Yaparak Para Kazanmak

Hobinizi gelire dönüştürmenin bir yolunu arıyorsanız sizlere el işiyle para kazanmanın en eğlenceli yollarından birisinden bahsedeceğiz. Hem kullanışlılık hem sağlık açısından çoğu oyuncaktan daha az zararlı olduğu fikrinin yayılmasıyla birçok ebeveyn de amigurumi satın almak için çeşitli kaynaklar aramaktadır. Bu nokta da internet üzerinde çok ciddi bir pazar oluşmaktadır.

Bunun yanı sıra yurtdışına satış platformlarının ülkemizde yaygınlaşmasıyla birlikte yabancı ülkelerde de el işi ürünlere ilgi artmıştır. İşte oluşan bu pazar sayesinde de amigurumi satarak para kazanan girişimciler yer almaktadır. Yüksek kar marjlarının olduğu bu işte siz de doğru adımları uygulayarak yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Amigurumi Yapımı İçin Gerekli Malzemeler

El işiyle kazanç sağlamak isteyenlerin tercihi amigurumi yapımında kullanılacak malzemeler, üretilecek çeşitliliğe göre değişkenlik gösterecektir. Ancak malzeme listesi ve ücretleri üç aşağı beş yukarı benzerlik gösterecektir. El işi uzmanlarının hazırladığı amigurumi yapımı için gerekli malzemeler tam set listesi şu şekildedir;

  • Farklı Renklerden Örgü İpleri: Amigurumi yapımında kullanacağınız renklerde farklı iplikler. (birkaç çeşit başlangıç için yeterli olabilir)
  • Çeşitli Numaralardaki Tığ ve Şişler: Kullanılacak ipin kalınlığına göre farklı numaralardaki tığ ve şişler
  • Dolgu Malzemesi: Örülen amigurumilerin içini doldurmak için elyaf ve benzeri dolgu malzemesi
  • Dikiş İçin İğne ve İplik: Parça parça örülen kısımların birleştirilmesi için dikiş iğnesi ve iplik
  • Düğme, Aksesuar ve Süsleme Objeleri: Amigurumi bebek veya oyuncakların göz, ağız, kulak, kıyafet gibi aksesuarlarını oluşturmak için isteğe göre süs objeleri

Bu malzemelerin tamamı hobi marketler, stopçular veya internet üzerindeki hobi malzemesi satış sitelerinden temin edilebilir. Hatta birçok yerde içinde tüm ürünlerin bulunduğu amigurumi başlangıç setleri satışa sunulmaktadır. Siz de bunları temin ederek amigurumi yaparak para kazanmanın ilk adımlarını atabilirsiniz.

Amigurumi Yapımı İçin Tüm Adımlar

Amigurumi için temin edilen malzemelerden 7’den 70’e herkes kolayca kendi ürünlerini üretebilir. Amigurumi yapımı için takip edilmesi gereken adımlar ise şöyledir;

  • Yapılacak ürünün taslağını ve desenini seçmek: Öncelikle yapmak istediğiniz amigurumi oyuncağı belirleyin. Amigurumi modelininiz belirlemek için internet üzerindeki şablon ve desen sitelerini inceleyebilirsiniz.
  • Yapılacak üründeki renkler ve iplikler belirlemek: Belirlediğiniz amigurumi modeli hangi renk ve desenlerde ise ona uygun ipleri seçin. Seçtiğiniz iplere uygun olarak da şiş ve tığınızı belirleyin.
  • Temel parçaları örmek: Seçtiğiniz şablona göre de parçaları örerek; baş, gövde, kol ve bacaklar gibi temel parçaları oluşturun
  • Örülen parçaları dolgu malzemesiyle doldurmak: Temel parçaları ördükten kullanacağınız dolgu malzemesiyle diktiğiniz parçaları doldurun. İçindeki malzeme türünü ve miktarına göre sertliğini belirlemek kişisel tercihinize kalmaktadır.
  • Doldurduğunuz parçaları birleştirmek: İçini dolgu malzemesiyle doldurduğunuz tüm parçaları birbirine dikerek ulaşmak istediğiniz figürü oluşturun.
  • Yüz, vücut veya kıyafetteki ayrıntıları eklemek: Oluşturduğunuz amigurumi oyuncağınızın el, yüz ve kıyafet gibi detaylarını düğmeler, boncuklar veya çeşitli süsleme objeleri ekleyerek güzelleştirin.
  • Düzeltmeler ve son dokunuşları gerçekleştirmek: Son olarak örülen amigurumi bebekleriniz ve oyuncaklarınızın düğüm atılacak kısımları, sarkan ipleri, fazlalık ip uçlarını keserek, yakarak veya kırparak tamamlayın.

Bu adımları izleyerek siz de kendi amigurumi modelinizi üretebilirsiniz. Birkaç defadan sonra eliniz hızlanacağı için daha seri üretim de yapabileceksiniz. Böylece amigurumi yaparak para kazanmak istiyorsanız kısa sürede profesyonelleşebilirsiniz.

Amigurumi Bebek Yapımı Yeni Başlayanlar İçin Rehber!

Son yıllarda birçok kişi evde ek iş yapmak için çeşitli el işi üretimler yapmaktadır. Bu girişimlerden bir tanesi de amigurumi yaparak para kazanmaktadır. El işiyle para kazanmak özellikle kadınların ek gelir olarak sıklıkla tercih ettiği bir kazanç yöntemidir.

İnternetten satışın yaygınlaşmasıyla birlikte artan el işi üretimler doğru müşteri kitlesi hedeflendiğinde asli kazanca da dönüşmektedir. Yurtdışına satışlar için kullanılan aracı platformlar sayesinde birçok kişi Dolar ve Euro ile kazanç sağlamaktadır.

Eğer amigurumi yapmak kolay mı diye çekinceniz var ise de tekniği öğrendikten sonra son derece kolay bir el işidir. İlk başlarda yavaş ve hatalarla ilerleseniz de kısa sürede eliniz alışacaktır. Ardında da amigurumi satışı yaparak para kazanabilirsiniz…

Amigurumi Oyuncak Satışı Nasıl Yapılır?

Amigurumi yaparak para kazanmak isteyenlerin en çok üzerinde düşündükleri şeylerden birisi de nasıl satış yapacaklarıdır. İnternet üzerindeki bu konuda yazılan blog içeriklerinde de gerçekten güvenilir ve doğru bir kaynak bulmak zordur. Online satış yaparak para kazanmak isteyenlerin ise aklına çok bilindik birkaç platform veya pazaryeri gelir ancak çoğu bilinmemektedir.

İnternet üzerinden satış yapmak için en doğru platformları bulmalı ve bunların sayısını da arttırmalısınız. Bu platformlar içerisinde mutlaka yabancı satış sitelerini barındırarak dövizle kazanç sağlamayı da hedefinize koymalısınız. Ayrıca bunun yanı sıra sosyal medya araçları ile ürünlerinizi tanıtmak ve müşterilerinizi pazaryerlerinde mağazalarınıza yönlendirmelisiniz. Sizler için en çok kazanç sağlayabileceğiniz yerli ve yabancı e-ticaret sitelerini sıraladık.

Amigurumi Bebek Satışı İçin Site Önerileri

Amigurumi Bebek Satışı İçin Site Önerileri

Eğer ki evde ek iş veya doğrudan e-ticaret hedefinizdeyse şimdi sıralayacağımız siteler çok önemlidir. Amigurumi bebek satarak para kazanmak isteyenler için de hem yerli hem de yabancı platformlar ayrı ayrı önem taşımaktadır. Elbette ki yabancı siteler üzerinden Dolar/Euro kazanacağınız için çok daha yüksek gelirler elde edeceksiniz. Ancak yerli platformlar da sabit gelir kaynağı için bir o kadar önemlidir. İşte amigurumi yaparak para kazanmak isteyenlerin satış yapabileceği yabancı siteler;

  • Etsy
  • Amazon Handmade
  • AliExpress
  • eBay
  • Shopier
  • Fruugo
  • Ozon

Bu listedeki sitelerin tamamı yabancı pazaryerleri olup dünyanın her noktasına e-ticaret ve e-ihracat yapmanıza olanak sağlar. Ancak bu kadar kaynağı kadar iç pazar da bir o kadar önemlidir. İşte o durumda amigurumi yapıp satabileceğiniz yerli siteler ise şunlardır;

  • Trendyol
  • HepsiBurada
  • PttAVM
  • Vodafone Her Şey Yanımda
  • ÇiçekSepeti
  • Turkcell Pasaj
  • Pazarama
  • N11

Yerli pazaryeri uygulamasıyla siz de kazanç yollarınızı genişleterek farklı gelir kapıları sağlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak ise sosyal medya üzerinden; özellikle İnstagram, Facebook üzerinden de ürünlerini tanıtabilir ve satış yapabilirsiniz. Son olarak ise amigurumi satın alan firmalar ile irtibata geçip toplu sipariş alabilir ve ürünlerinizi toplu şekilde satabilirsiniz.

Amigurumi Bebek Satmak İsteyenler İçin Eşsiz Öneriler

Eğer amigurumi yaparak para kazanmak istiyorsanız sizler için hiçbir yerde bulamayacağınız altın bilgiler hazırladık! Bu ipuçları sayesinde siz de el işiyle para kazanmak konusunda kolaylıkla kazançlarınızı büyütebileceksiniz. İşte o öneriler;

  • Popüler olan modelleri araştırıp onları üretmeye yönelin
  • Pinterest, İnstagram, Facebook vb. sosyal medya hesaplarınız ile bilinirliğinizi arttırın
  • Özgün modellerinizi geliştirin ve kişiselleştirilmiş ürünler yapın
  • Yurtdışına satış yapabileceğiniz platformlara odaklanın
  • Piyasa ortalamasına sadık kalarak uygun bir fiyat politikası oluşturun
  • Birden çok pazaryerinde satış yaparak gelir kaynaklarınızı çoğaltın
  • Girişimcilik desteği gibi avantajları kullanarak işinizi resmi bir büyütmeye çalışın

Bu önerileri dahi uygulayarak siz de kısa sürede hobinizle para kazanabilir hatta yurtdışına satışlarla yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Sizin de amigurumi yaparak para kazanmak hakkında aklınıza takılan bir şey varsa yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amigurumi Yaparak Para Kazanmak – Ev Hanımlarına Ek Kazanç!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!