1. Haberler
  2. Genel
  3. Başkan Ünsal’dan Kısırlaştırma Seferberliği Başlatma Çağrısı

Başkan Ünsal’dan Kısırlaştırma Seferberliği Başlatma Çağrısı

Başkan Ünsal’dan Kısırlaştırma Seferberliği Başlatma Çağrısı
Başkan Ünsal’dan Kısırlaştırma Seferberliği Başlatma Çağrısı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, sokak hayvanlarının yaşam haklarını korumak amacıyla düzenlenen Can Dostlar Çalıştayı’nda, ‘kısırlaştırma seferberliği’ için çağrıda bulundu. Başkan Ünsal konuşmasında, “Vicdanları yaralayan bu konuda İzmir’i ayağa kaldıralım!” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Can Dostlar Çalıştayı’nda kısırlaştırma seferberliği çağrısı yaparak, “İzmir’i ayağa kaldıralım! Ticaret hayatını yönlendiren odalar ve meslek kuruluşlarıyla iş birliği yapıp çözüme yönelik adımlar atalım. Söz konusu yasa tasarısından vazgeçileceğini umut ediyorum” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Can Dostlar Çalıştayı’na, HAYKONFED ve HAYTAP gibi önemli kuruluşların temsilcileriyle birlikte birçok hayvansever katıldı. Başkan Ünsal, “Bu yasa tasarısından bir an önce vazgeçilmesini umut ediyorum. Sorunları doğru tespit etmeli ve rasyonel, çözüm önerileri ile konulara yaklaşmalıyız” şeklinde konuştu.

Ünsal, “Ortak yaşam alanlarımızda can dostlarımızla ortak yaşamayı öğrenmeli ve kendi haklarımızı koruduğumuz gibi, onların haklarını da korumalı, özen göstermeliyiz. İzmir’i ayağa kaldırabiliriz! Ticaret hayatını yönlendiren odalar ve meslek kuruluşlarıyla iş birliği yapalım, kısırlaştırma ve sahiplendirme seferberliği başlatalım. Bu yasa tasarısından vazgeçileceğini umut ediyorum” şeklinde devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Ünsal’dan Kısırlaştırma Seferberliği Başlatma Çağrısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!