1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Bayraklı’da Uyuşturucu Operasyonunda İki Kişi Tutuklandı

Bayraklı’da Uyuşturucu Operasyonunda İki Kişi Tutuklandı

Bayraklı'da Uyuşturucu Operasyonunda İki Kişi Tutuklandı
Bayraklı'da Uyuşturucu Operasyonunda İki Kişi Tutuklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bayraklı ilçesinde polis operasyonunda çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1’i ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bir adreste çok sayıda silah bulunduğu ve uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair bilgi aldı. Teknik ve fiziki takip sonucunda, polis ekipleri savcılık talimatıyla saat 05.00’te adrese baskın düzenledi.

Operasyonda Ele Geçirilenler

Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı ve adreste yapılan aramada 6 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek (biri dürbünlü), 7 kartuş, 92 fişek, 1 hassas terazi, 222 gram metamfetamin, 40 gram esrar, 1 muşta, 2 sustalı bıçak, ayrıca suçtan elde edildiği düşünülen 2 bin 550 euro, 100 dolar ve 3 bin 95 TL ele geçirildi. A.M., A.Ç. ve S.Ö. isimli şüpheliler, emniyete götürüldü.

Emniyette yapılan sorguda, A.Ç.’nin uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, kadına karşı basit yaralama, uyuşturucu madde satın alma ve bulundurma gibi suçlardan arandığı ve kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.M., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.Ç. ve S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayraklı’da Uyuşturucu Operasyonunda İki Kişi Tutuklandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!