1. Haberler
  2. Blog
  3. Bostanlı Bit Pazarı Hangi Gün 2024? Yeri ve Güncel Tarihleri

Bostanlı Bit Pazarı Hangi Gün 2024? Yeri ve Güncel Tarihleri

bostanlı bit pazarı hangi gün
bostanlı bit pazarı hangi gün
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bostanlı bit pazarı son zamanlarda İzmir’in adı en duyulan etkinliklerinden birisi oldu. Bostanlı’nın kalbinde yer alan kapalı pazar yerinde olan Bostanlı bit pazarı hangi gün? Ve ulaşım imkanları nelerdir? Tüm detaylarıyla sizler için hazırladık…

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı Bit Pazarı, her ayın ilk pazar günü kuruluyor. Karşıyaka Belediyesi’nin başlattığı bu 2. el pazarı, ayın ilk pazar günleri Bostanlı Pazar Yeri’nde gerçekleştiriliyor. Bostanlı eskici pazarı ya da antika pazarı olarak da bilinen bu etkinlik, ekonomik sıkıntıların arttığı dönemlerde dayanışma ruhunu güçlendirmek ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla başlatıldı. Pazar, hem satıcılar hem de alıcılar için nostaljik ve kullanışlı eşyalarla dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Bostanlı Bit Pazarı Hangi Günlerde Açık?

Bostanlı 2. el pazarı, her ayın ilk pazar günleri kuruluyor. Birçok koleksiyoner ve antikasever, bu etkinlikte hem ekonomik kazanç elde etme hem de eski eşyalarını değerlendirme şansı buluyor. Bostanlı Antika Pazarı adıyla da anılan bu pazar, kullanılmış eşyaların yanı sıra antika objeler, orijinal kitaplar ve elektronik eşyaların yer aldığı geniş bir yelpazeye sahip.

Bostanlı bit pazarı ne zaman?

Bostanlı Bit Pazarı Ne Zaman Kuruluyor? Saat ve Tarihler…

Bostanlı 2. El Pazarı her ilk pazar günleri sabah saat 07.00’den akşam 17.00’ye kadar ziyaretçilere açık. Pazaryeri, geniş kapalı alanı sayesinde yağmurlu ve sıcak günlerde de ziyaretçilere konfor sunuyor. Pazarda satıcılar, kullanılabilir durumdaki mobilyalar, mutfak eşyaları, oyuncaklar ve giysiler gibi birçok ürünü uygun fiyatlarla sunuyor. Karşıyaka Bit Pazarı, ikinci el ürün alışverişi yapmak isteyenlere benzersiz bir deneyim sunarken, gereksiz tüketime karşı sürdürülebilir bir alışveriş alternatifi oluşturuyor.

Bostanlı Bit Pazarı Nerede? Ulaşımı Nasıl?

Bostanlı Bit Pazarı, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Bostanlı Pazar Yeri’nde kuruluyor. Kapalı pazar alanı, hem ziyaretçilerin rahatça alışveriş yapmasına olanak tanıyor hem de geniş otopark imkanı sunuyor. Bostanlı Antika Pazarı olarak da bilinen bu mekan, Karşıyaka 2. el pazarı ziyaretçileri için rahat ulaşım olanakları sağlıyor. Pazaryeri, toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilir konumda.

Bostanlı bit pazarına (Bostanlı Pazar Yeri); Bostanlı İskele’den İzdeniz vapurları ile, ESHOT otobüsleri ile, Karşıyaka Tramvayı ile, İzban ile ve taksi ile ulaşım mümkün. Ancak Tramvay’a binip Bostanlı Çarşı – Selçuk Yaşar arasına 1-2 dakikalık yürüme mesafesinde ulaşmak en kolay yöntem. Ayrıca ESHOT otobüsleriyle de Bostanlı Pazarı’nda da inerek direkt pazara giriş yapabilirsiniz. Vapur ile 5-6 dakika İzban ile de 10-12 dakika yürüyerek ulaşmak mümkün. Bostanlı bit pazarı hangi gün merak edeneler her ayın ilk Pazar günü çeşitli ulaşım araçlarıyla burayı kolayca ziyaret edebilir…

Bostanlı Bit Pazarında Neler Satılıyor?

Bostanlı Antika Pazarı’nda, ikinci el giysilerden antika eşyalara, mobilyalardan orijinal kitaplara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ayrıca, elektrikli ev aletleri, plaklar, kasetler, oyuncaklar, kadın-erkek aksesuarları ve hatta dekoratif aydınlatma ürünleri de pazarda yer alıyor. Pazarda eski, vintage, ikinci el, antika ve koleksiyonluk eserlerden binlerce farklı çeşit bulmak da mümkün.

Özellikle antika meraklıları için özel bir koleksiyon sunan Bostanlı 2. el pazarı, takas imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Bu pazar, hem nostaljik ürünlerin hem de işlevsel eşyaların uygun fiyatlarla satın alınabileceği bir yer haline geldi.

Bostanlı pazarı hangi gün merak eden antikaseverler her ayın ilk Pazar günü burayı ziyaret ederek yüzlerce tezgahta on binlerce ikinci el, vintage ve antika ürünü satın alabilir ve inceleyebilir. Ayrıca gazetemizdeki blog sayfamızdan İzmir’e dair tüm içeriklere de ulaşabilirsiniz…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bostanlı Bit Pazarı Hangi Gün 2024? Yeri ve Güncel Tarihleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!