1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Buca’da Kıraathane Önünde Çatışma

Buca’da Kıraathane Önünde Çatışma

Buca'da Kıraathane Önünde Çatışma
Buca'da Kıraathane Önünde Çatışma
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Buca ilçesinde Kemal Altın (54), kıraathane önünde emlakçı Evren Yiğit’e (43) tabancayla ateş açtı. Yiğit vurulurken, kıraathanedeki bir kişi karşı ateş açarak Altın ve müşterilerden birisi yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yiğit hayatını kaybederken, Altın ve yaralı müşterinin tedavisi ise devam ediyor.

İzmir’in Buca ilçesinde dün akşam saatlerinde silahlı çatışma yaşandı. Kemal Altın (54), kıraathane önünde bulunan emlakçı Evren Yiğit’e (43) tabancayla ateş açtı. Saldırıda Yiğit vurulurken, kıraathane içerisindeki bir müşteri karşılık vererek ateş açtı. Çatışma sırasında Altın ve kıraathanede bulunan diğer müşteri D.O.F. de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Evren Yiğit, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kemal Altın ve D.O.F.’nin tedavileri hastanede devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çatışmanın neden çıktığına dair detaylar ise henüz netlik kazanmadı.

Dün gece saat 23.00 sularında İzmir’in Buca ilçesinde, Menderes Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde silahlı çatışma yaşandı. Olay, eski Buca Fun Club Derneği Başkanı ve emlakçı Evren Yiğit’in kıraathane önünde durduğu sırada meydana geldi. İddiaya göre, Buca Belediyesi’nde AK Parti meclis üyesi olan ve bir kıraathaneyi işleten Kemal Altın, hafif ticari aracıyla olay yerine geldi. Altın, henüz belirlenemeyen bir sebeple tabancasını çıkararak Yiğit’e ateş etmeye başladı.

Bu sırada, kıraathanede bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir müşteri, tabancayla Altın’a karşılık verdi. Çatışmada, Evren Yiğit, kıraathane müşterisi D.O.F. ve Kemal Altın vuruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Evren Yiğit hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, Yiğit’in cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Buca’da Kıraathane Önünde Çatışma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!