1. Haberler
  2. Genel
  3. Doğa İçinde Konaklama: Yamanlar Gençlik Merkezi

Doğa İçinde Konaklama: Yamanlar Gençlik Merkezi

Doğa İçinde Konaklama: Yamanlar Gençlik Merkezi
Doğa İçinde Konaklama: Yamanlar Gençlik Merkezi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Merkezi, Yamanlar Dağı’nın zirvesinde 42 dönüm arazi üzerine kurulu olup, doğayla iç içe bir konaklama imkanı sunuyor. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla, konuklarımızı en uygun ve en nitelikli şartlarda ağırlamaya devam ediyoruz” diyerek tesisin sunduğu geniş olanakları vurguladı.

Karşıyaka’ya sadece birkaç kilometre mesafede bulunan merkez, eşsiz manzarası ve yemyeşil ortamıyla doğaseverlerden yoğun ilgi görmektedir. Gruplara rezervasyon ile hizmet veren merkez, 13 odalı otel binası, 11 bungalov ve çadır alanıyla toplamda 258 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Misafirler, belediyenin tahsis ettiği çadırlar veya kendi çadırlarıyla konaklayabilirler. Tesis bünyesinde 1200 kişilik amfi tiyatro, tenis kortları, voleybol, futbol, basketbol ve mini golf sahaları, oyun odası (satranç, tavla, okey) ve 110 kişilik konferans odası bulunmaktadır. Ayrıca restoranda sabah, öğle ve akşam yemek hizmeti verilmektedir.

Konforlu, Güvenli, Hijyenik

Odalar ve dernekler, okullar, spor takımları ve çeşitli toplulukların organizasyonlarına ev sahipliği yapan merkez, uygun fiyatlarla sunduğu nitelikli hizmetlerle beğeni toplamaktadır. Konaklama veya restoran hizmetlerinden yararlanmak isteyen gruplar, birkaç gün öncesinden 0232 3994345 ve 0532 3955055 numaralı telefonlardan Karşıyaka Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne rezervasyon yaptırabilirler.

Yamanlar Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Şehirden fazla uzaklaşmadan doğayla buluşabildiğimiz Yamanlar Gençlik Merkezi’nde konforlu, huzurlu, güvenli ve hijyenik bir ortam sunuyoruz. Engelli kullanımına uygun odalarımızla her yaştan misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doğa İçinde Konaklama: Yamanlar Gençlik Merkezi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!