1. Haberler
  2. Spor
  3. İzmir B.B. Spor Kulübü Sualtı Ragbi Takımları 4 Kupa Kazandı

İzmir B.B. Spor Kulübü Sualtı Ragbi Takımları 4 Kupa Kazandı

İzmir B.B. Spor Kulübü Sualtı Ragbi Takımları 4 Kupa Kazandı
İzmir B.B. Spor Kulübü Sualtı Ragbi Takımları 4 Kupa Kazandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Sualtı Ragbi takımları, Havuz İzmir’de gerçekleştirilen U15-U21 Sualtı Ragbisi Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Sualtı Ragbi takımları, 9-11 Ağustos tarihlerinde İzmir’de düzenlenen U15-U21 Sualtı Ragbisi Türkiye Şampiyonası’nda başarılı bir performans sergiledi. Havuz İzmir’de gerçekleştirilen turnuvada, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü dört farklı kategoride Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Büyükşehir Belediyesi U15 kızlar kategorisinde oynadığı maçlarda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 3-1 ve 3-2, Ege UWR’yi ise 8-0’lık skorlarla mağlup etti. Ancak, İzmirli kızlar Ege Üniversitesi’ne 8-0 ve Ege Sualtı Sporları’na 2-1 yenilerek zorlu bir mücadele verdi. U15 erkeklerde ise mavi-beyazlılar, Ege UWR’yi 8-0, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 9-3 ve 8-0’lık skorlarla geçmeyi başardı, ancak Ege Sualtı Sporları’na 4-2 ve 6-3, Ege Üniversitesi’ne ise 8-0 yenilmekten kurtulamadı.

İzmir Büyükşehir, U21 kızlar kategorisinde Ege UWR’yi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 8-0 gibi net skorlarla mağlup etti, ancak Ege Üniversitesi’ne 5-1, Ege Sualtı Sporları’na 3-0 ve 1-0, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne ise 3-0 mağlup oldu. U21 erkekler kategorisinde de Ege UWR’yi 8-0 yenen İzmir temsilcisi, Ege Sualtı Sporları’na 7-0 ve 8-0, Ege Üniversitesi’ne ise 8-0 yenildi.

Sualtı ragbisi takımlarıyla dört farklı kategoride Türkiye üçüncülüğüne ulaşan Başantrenör Didem Özdem Pehlivan, “Tamamen İzmirli sporcular ve spor okullarından seçtiğimiz genç sporcularımızla iyi sonuçlar elde ettik. Altyapı antrenörümüz Gaye Candeğer’in de katkılarıyla U15 kategorisinde kupalar kazandık. Sualtı ragbisinde her zaman zirveyi hedefleyen bir kulübüz. Bu başarıyı sürdürülebilir kılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir B.B. Spor Kulübü Sualtı Ragbi Takımları 4 Kupa Kazandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!