1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Müzik ve Dans Dolu Etkinlikler

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Müzik ve Dans Dolu Etkinlikler

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Müzik ve Dans Dolu Etkinlikler
İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Müzik ve Dans Dolu Etkinlikler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 93. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı, binlerce ziyaretçisine kültür, sanat, eğlence ve daha fazlasını teknolojiyle bir arada yaşama imkanı sunuyor. Fuarın üçüncü gününde, ziyaretçiler müzik ve dansla buluştu. Çim Konserleri’nde Volkan Konak, Alternatif Sahne’de Melis Fis performans sergilerken, RedBullDanceYour Style yarışmasının Türkiye Finali ise Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, “Teknoloji” temasıyla ve “Zamanın Ötesine Geçiyoruz” sloganıyla düzenlenen 93. İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl da kapılarını açtı. Fuar kapsamında gerçekleşen Çim Konserleri’nde, Kuzeyin Oğlu olarak tanınan Volkan Konak, İzmirlilerle buluştu. Karadeniz şarkılarıyla ünlü olan Konak, bu kez Ege şarkılarıyla dinleyicileri coşturdu. “İzmir, aşk şehridir ve bu akşam aşk şarkıları söyleyeceğim.

Ege Bölgesi’nin insanı, yetenekli ve müzik kültürü olan, denize yüzü dönük insanlardır,” diyerek sahneye çıkan Konak, 2 buçuk saat boyunca sevilen şarkılarını ve İzmir Marşı’nı, binlerce kişiyle birlikte söyledi. Çim Konserleri’nde ilerleyen günlerde Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül ve Hayko Cepkin gibi isimler sahne alacak. Ayrıca, Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ve Sakiler de izleyicilerle buluşacak. Coşku, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılında Haluk Levent konseriyle doruğa ulaşacak.

İzmirliler Müzik Ziyafeti Yaşadı

Fuarın Alternatif Sahne konserlerinde ise genç yetenek Melis Fis, dinleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı. Özellikle çocuklar, gençler ve aileler tarafından büyük ilgi gören konserde, Fis “Kara Kedi” ve “Gülü Sevdim Dikeni Battı” gibi popüler şarkılarını seslendirdi. Alternatif Sahne’de Fuar boyunca Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer&Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox gibi sanatçılar da sahne alacak.

Dolu Dolu Dans

Bu yıl 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen RedBull Dance Your Style Türkiye finali ise izleyicilere dans ve eğlence dolu bir gece yaşattı. Hip Hop, popping ve house dans gibi sokak dansı türlerinde en iyilerin belirlendiği yarışmada, finale kalan 16 dansçı yeteneklerini sergiledi. Yarışmanın galibi, izleyicilerin oylarıyla belirlenirken, Esila Mayadağ birinci olarak 9 Kasım’da Hindistan Mumbai’de düzenlenecek RedBull Dance Your Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Müzik ve Dans Dolu Etkinlikler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!