1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir’de Emeklilere Destek: Yeni Kart Uygulaması Hayata Geçiyor

İzmir’de Emeklilere Destek: Yeni Kart Uygulaması Hayata Geçiyor

İzmir'de Emeklilere Destek: Yeni Kart Uygulaması Hayata Geçiyor
İzmir'de Emeklilere Destek: Yeni Kart Uygulaması Hayata Geçiyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, göreve gelir gelmez vaat ettiği hizmetleri hızla hayata geçiriyor. Anne Kartı’nın ardından Emekli Dayanışma Kartı da devreye alındı. Emekli vatandaşlar, su kullanımının ilk 4 metreküpünden ücretsiz faydalanacaklar ve ayrıca market ve kira desteği alacaklar. Başkan Tugay, bu adımla “ihtiyaç sahibi emeklilerin yanında olduklarını” belirtti.

İhtiyaç sahibi emeklilere yönelik bu destek, hızla hayata geçirilen bir planın parçası. Su faturası, kira ve market desteği gibi temel ihtiyaçları kapsayarak emeklilere önemli bir maddi destek sağlanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu hizmetlerden faydalanacak kişileri belirleyerek desteklerin en kısa sürede ulaştırılmasını sağlayacaklar.

Başkan Tugay, ekonomik krizin emeklileri özellikle zorladığını vurgulayarak, bu desteğin önemine işaret etti. İhtiyaç sahibi emeklilere sunulan bu kartlarla, su kullanımında indirimli tarifeden yararlanma imkanı sağlanacak ve bu destekle emeklilerin ekonomik yükü bir nebze olsun hafifletilecek.

Emekliye Destek projesiyle İZSU Genel Müdürlüğü, emekli vatandaşlara yönelik önemli bir adım atmış oldu. İlk etapta 3 bin 398 kişiye sağlanacak olan aylık toplam 450 bin TL nakdi destek, ihtiyaç sahibi emeklilere önemli bir finansal destek sağlayacak. Bu uygulamadan faydalanmak isteyenler için kurum tarafından bilgilendirme mesajları gönderilecek, böylece yardıma ihtiyacı olan emekliler kolaylıkla bu destekten faydalanabilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Emeklilere Destek: Yeni Kart Uygulaması Hayata Geçiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!