1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir’de Yağmur Hayatı Felç Etti: 2 Kişi Elektrik Akımına Kapılarak Öldü

İzmir’de Yağmur Hayatı Felç Etti: 2 Kişi Elektrik Akımına Kapılarak Öldü

İzmir'de Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti: 2 Kişi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti
İzmir'de Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti: 2 Kişi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir kent merkezinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Konak ilçesinde yaşanan olayda, sağanak yağıştan kaçmaya çalışan biri kadın, iki kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Şiddetli yağış ve dolu, merkez ilçelerde yollarda su birikintilerine neden oldu.

Karşıyaka Naldöken Kavşağı girişi ve diğer bazı bölgelerde araçlar su birikintileri içinde ilerlemekte zorlandı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamazken, bazıları kapalı alanlara sığınarak yağışın dinmesini bekledi. Trafik yoğunluğunun arttığı kentte, araçlar su birikintileri nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşadı.

Kordon Boyu’nda şiddetli rüzgarın da etkisiyle vatandaşlar sığınacak yer aradı. Bayraklı Sevgi Yolu ve çevresindeki bazı iş yerlerini su bastı. Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu seferlerine yarım saat ara verildi.

İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi (İZBAN) ise Şemikler-Turan arasında hat üzerine devrilen ağaç nedeniyle bir süre tek hat üzerinden seferlerini gerçekleştirdi.

İki Kişi Elektrik Akımına Kapılarak Can Verdi

Şiddetli yağmurdan kaçmaya çalışan bir kişi, Enver Dündar Başar Sokak’taki su birikintisine basarak elektrik akımına kapıldı ve yere düştü. Arkadaşına yardım etmek isteyen bir kadın da akıma kapılarak yere düştü. Çevredekilerin müdahalesiyle su birikintisinden çıkarılan iki kişiye olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

İzmir’de Sağanak Yağış Hayatı Felç Etti: 2 Kişi Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını KaybettiDaha sonra 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Alsancak Devlet Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan iki kişi kurtarılamadı.Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, elektrik firması yetkilileri de incelemelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Yağmur Hayatı Felç Etti: 2 Kişi Elektrik Akımına Kapılarak Öldü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!