1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. İzmirliler Açık Hava Sinemasıyla Yeniden Buluşuyor

İzmirliler Açık Hava Sinemasıyla Yeniden Buluşuyor

İzmirliler Açık Hava Sinemasıyla Yeniden Buluşuyor
İzmirliler Açık Hava Sinemasıyla Yeniden Buluşuyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Yeniden Sinematek” gösterimleri, yaz boyunca Tarihi Havagazı Fabrikası’nın çim alanında ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak. Temmuz, ağustos ve eylül aylarındaki tüm film gösterimleri saat 21.00’de başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Yeniden Sinematek” yaz gösterimleri, temmuz, ağustos ve eylül aylarında da sürecek. Dünya sinemasının seçkin filmleri, İzmirlilerle ücretsiz olarak buluşacak.

Win Wenders’in yönettiği dram türündeki 2023 yapımı “Mükemmel Günler”, Tokyo’da umumi tuvalet temizleyicisi Hirayama’nın rutin yaşamını anlatıyor. Film, 3 Temmuz’da gösterilecek.

Justine Triet’in yönettiği “Bir Düşüşün Anatomisi” filmi, Fransız Alpleri’nde bir kulübede kocası Samuel ve görme engelli oğluyla izole bir yaşam süren Alman yazar Sandra’yı konu alıyor. Film, 10 Temmuz Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak.

Ödüllü film “Öğretmenler Odası”, 17 Temmuz’da gösterilecek. İlker Çatak’ın son filmi, idealist bir öğretmen olan Carla Nowak’ın bir lisede ilk işine başlamasını anlatıyor. Film, 73. Berlin Film Festivali’nin Panorama bölümünde prömiyer yaptı ve Almanya’nın Oscar adayı olarak seçildi.

İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen ve ergenlik çağındaki bir gencin hikâyesini anlatan “Çocuk ve Balıkçıl”, 24 Temmuz’da seyirciyle buluşacak.

31 Temmuz’da ise “Kaptan Benim” filmi gösterilecek. Dram türündeki film, hayallerini gerçekleştirmek için Senegal’den Avrupa’ya gitmeye çalışan iki gencin maceralarını konu ediyor.

Tarihi Havagazı Fabrikası, temmuz boyunca her hafta bir filmle İzmirlilere ev sahipliği yapacak. Ağustos ve eylül aylarında da dünya sinemasının örneklerini sunmaya devam edecek. 7 Ağustos’ta “Sararmış Yapraklar”, 14 Ağustos’ta “Yetenekli Bay Cage”, 21 Ağustos’ta “Köylüler”, 28 Ağustos’ta “İnşallah Erkek Olur” ve 4 Eylül’de “Hüzün Üçgeni” ile İzmirliler sinemaya doyacak.

Yeniden Sinematek 2024

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmirliler Açık Hava Sinemasıyla Yeniden Buluşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!