1. Haberler
  2. Genel
  3. Karşıyaka Belediyesi’nde İkinci Muhtar Buluşması

Karşıyaka Belediyesi’nde İkinci Muhtar Buluşması

Karşıyaka Belediyesi'nde İkinci Muhtar Buluşması
Karşıyaka Belediyesi'nde İkinci Muhtar Buluşması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın her ayın ilk salı gününde düzenlediği ‘Muhtar Buluşmaları’nın ikincisi, belediye meclis toplantı salonunda muhtarların katılımıyla gerçekleşti.

Katılımcı yönetim ilkesi doğrultusunda muhtarlarla buluşmalarını sürdüren Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Haziran ayı toplantısında ‘eşit hizmet’ vurgusu yaptı. Mavişehir’den Cumhuriyet’e kadar tüm mahallelere aynı özenle hizmet ettiklerini belirten Ünsal, “5 yıl boyunca bu gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızın iş birliği, bu yolda bizler için çok değerli” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın her ayın ilk salı günü düzenlediği ‘Muhtar Buluşmaları’nın ikincisi, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte katılan Ünsal, 27 mahalle muhtarının taleplerini ve önerilerini dinledi. Başkan Ünsal, çalışmaları hakkında bilgi verirken, Mayıs ayında gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bir sunum yaptı. Ünsal, ilk toplantının verimli geçtiğini ve iletilen sorunların çözümü için çalışmalara başladıklarını belirterek, temizlik hizmetlerini daha etkin hale getirdiklerini ve ‘Hedef Tertemiz Karşıyaka’ kampanyasına destek beklediklerini ifade etti.

Muhtarlar, toplantıda özellikle temizlik ve ilaçlama hizmetlerini değerlendirerek, mahallelerindeki ihtiyaçları dile getirdiler. Parklarda budama, gölgelik, bank, çit ve aydınlatma gibi talepler aktarıldı. Zübeyde Hanım Parkı’nda tuvalet ihtiyacı belirtildi. Engelli yurttaşlar için rampa ve özel düzenlemeler yapılması gereken yerler iletildi. Ayrıca düğün salonlarının yeniden aktif hale getirilmesi talep edildi. Muhtarlar, bir önceki toplantıda dile getirdikleri birçok konuda harekete geçilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Ünsal’a teşekkür ettiler.

Hizmetlerine muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte yön vermeye devam edeceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Muhtarlarımızın her bir talebini dikkatle değerlendirip sonuca ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Her mahallemize de aynı özenle hizmet veriyoruz. Ayrımcılık yapmamız söz konusu değil ve olmayacak. Bu toplantıda iletilen talepleri de bu bakışla değerlendireceğiz. Mesela iki küçük düğün salonumuzu ilerleyen günlerde aktif hale getirebiliriz. Temizlik ve çöp toplama çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Ayrıca ‘Hedef Tertemiz Karşıyaka’ sloganıyla bir farkındalık kampanyası başlattık. İnternet sitemizde de yayınladığımız kurallara tüm yurttaşlarımızın uymasını rica ediyoruz. Böylece daha temiz bir Karşıyaka hedefine ulaşabiliriz. Binası olmayan muhtarlıklar ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka Belediyesi’nde İkinci Muhtar Buluşması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!