1. Haberler
  2. Spor
  3. Karşıyaka Yaz Spor Okulları Açılıyor

Karşıyaka Yaz Spor Okulları Açılıyor

Karşıyaka Yaz Spor Okulları Açılıyor
Karşıyaka Yaz Spor Okulları Açılıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediyesi, voleyboldan yüzmeye kadar 11 branşta düzenleyeceği Yaz Spor Okulları ile çocuk ve gençlere spor yapma imkânı sunuyor. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Tüm çocuk ve gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’nin, çocuklar ve gençler için düzenleyeceği ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı. Voleyboldan yüzmeye, masa tenisinden okçuluğa kadar 11 farklı branşta gerçekleştirilecek bu kurslar, Karşıyakalıları sporla buluşturmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Tüm çocuk ve gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” diyerek, spora olan teşviklerini vurguladı.

Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlerin tatil dönemini sporla ve nitelikli aktivitelerle değerlendirmesi için ‘Yaz Spor Okulları’ düzenliyor. Spor İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşecek bu eğitimler kapsamında voleybol, aikido, atletizm, temel hareket eğitimi, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, yüzme, kano, basketbol ve judo branşlarında kurslar sunulacak.

Eğitimler, Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı modern tesislerde yapılacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu voleybol ve aikido kurslarına; Semra Aksu Atletizm Pisti atletizme; 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ise temel hareket eğitimi, masa tenisi, jimnastik ve okçuluk kurslarına ev sahipliği yapacak. Yüzme dersleri Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu’nda, kano dersleri ise Tahir Secder Akıncı Deniz Kanosu Eğitim Merkezi’nde verilecek. Ayrıca, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde jimnastik ve judo eğitimleri gerçekleştirilecek. Toplam 11 farklı branşta açılacak kurslara katılım kontenjanla sınırlı tutulurken, eğitimler 24 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Sporun ve sporcunun kenti Karşıyaka’nın bu kimliğini korumak ve güçlendirmek için çalışıyoruz. Çocuklarımızın yaz tatilinde hem bedensel, ruhsal ve fiziksel gelişimlerini desteklemek hem de boş zamanlarını nitelikli aktiviteler ile değerlendirmesine katkıda bulunmak için Yaz Spor Okullarımızı başlatıyoruz. Tüm çocuk ve gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Tüm bu kurslar, Karşıyaka Belediyesi’nin çocukların ve gençlerin sporla iç içe büyümesini sağlama amacı doğrultusunda planlandı. Eğitimlerin gerçekleştirileceği tesisler, modern ve tam donanımlı olup, her branşa uygun ortamlar sunuyor. Bu kapsamda, her çocuk ve genç, ilgi duyduğu spor dalında eğitim alma fırsatına sahip olacak ve tatil dönemini verimli bir şekilde geçirecek. Yaz Spor Okulları ile Karşıyakalı çocuklar, hem spor yapacak hem de yeni arkadaşlıklar kurarak sosyal becerilerini geliştirecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka Yaz Spor Okulları Açılıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!