1. Haberler
  2. Genel
  3. Karşıyaka Zübeyde Hanım Salonu’ndaki Nikahta Dua Tartışması

Karşıyaka Zübeyde Hanım Salonu’ndaki Nikahta Dua Tartışması

Karşıyaka Zübeyde Hanım Salonundaki Nikahta Dua Tartışması
Karşıyaka Zübeyde Hanım Salonundaki Nikahta Dua Tartışması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka’daki bir nikah töreninde, bir kişinin dua etmek istemesi üzerine nikah memurunun engellemesi sosyal medyada tartışma yarattı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, bir nikah töreninde yaşanan olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda düzenlenen bir nikah töreninde, bir kişinin dua etmek istemesi üzerine nikah memurunun müdahalesi tepkilere neden oldu.

Törende bir kişi, mikrofonu alarak dua etmek istedi. Ancak, nikah memuru tarafından “Burası bir resmi daire. Burada mikrofona izin vermiyoruz, resmi nikah kıyıyoruz. Evde yapabilirsiniz” şeklindeki sözlerle engellendi. Mikrofonu elinden alınan kişi, yine de duasını etti. Bu anlar, sosyal medyada paylaşılınca tartışma başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, olayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Resmi dairede dua olmaz’ diyenler, seçim sürecinde ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ diyerek vatandaşlardan oy istemişti. Keşke bu toprakların değerlerini öğrenerek yola çıksaydınız. Zira bu memleketin her bir karışında insanımız özgürce dualarını edebilir” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Belediyesi yetkilileri ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak, olayın sosyal medyada geniş yankı uyandırması, konunun daha fazla tartışılmasına neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka Zübeyde Hanım Salonu’ndaki Nikahta Dua Tartışması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!