1. Haberler
  2. Spor
  3. Karşıyaka’nın Gururu 3. Yaş Üniversitesi

Karşıyaka’nın Gururu 3. Yaş Üniversitesi

Karşıyaka'nın Gururu 3. Yaş Üniversitesi
Karşıyaka'nın Gururu 3. Yaş Üniversitesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi öğrencileri, Ege Üniversitesi’nin düzenlediği ‘3. Yaş Üniversiteleri 1. Spor Şenliği’ndeki performanslarıyla büyük bir gurur kaynağı oldu.

Etkinlik, Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda 22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi; Ege Üniversitesi ve Karabağlar 3. Yaş Üniversitesi’nden katılımcılarla birlikte şenlikte yer aldı. Organizasyon kapsamında masa tenisi, 1000m yürüyüş, gülle atma, 4 x 50m bayrak yarışı ve bocce gibi yarışmalar düzenlendi, eğitici oyunlar oynandı.

Üç gün süren etkinlik boyunca 60 yaş ve üzeri Karşıyakalı öğrenciler başarılı performanslarıyla toplamda 8 madalya kazandı. Yürüyüş dalında Ali Şanlı ve Ümit Türknas birincilik, Işık Koyunkaya ikincilik, Süleyman Boz ise üçüncülük elde etti. Gülle atmada Ümit Türknas birinci olurken, masa tenisinde Ayşe Yıldırım ikincilik madalyası kazandı. Bocce karşılaşmalarında Ali Levent Türkay, Işık Koyunkaya ve Ümit Türknas birinci, Verda Cahide Mutlu, Ali Şanlı ve Alpaslan Arıkan ise ikinci oldu. Madalyalar, şenlik sonunda düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

Çınarlarımızla Gurur Duyuyoruz”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Karşıyaka’nın çınarlarıyla bir kez daha gurur duyduk” dedi. Ünsal, 3. Yaş Üniversiteleri projesinin sağlıklı, aktif ve mutlu yaşlanmayı teşvik eden önemli bir girişim olduğunu belirterek, “Türkiye’de ilçe belediyeleri ölçeğinde ilk olan Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi’nde ‘hayat boyu öğrenme’ programıyla 60 yaş üstü vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin mutluluğu bizler için çok kıymetli. İzmir genelinde 3. Yaş Üniversitesi çatısı altında bulunan tüm öğrencileri buluşturan bu şenlikte, bizleri en güzel şekilde temsil ettiler. Madalyadan çok daha değerli olan yaşama sevinçleri, azim ve cesaretlerinden dolayı her bir çınarımızla gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizi, şenliğe emek veren ve katılan herkesi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Bülten

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka’nın Gururu 3. Yaş Üniversitesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!