1. Haberler
  2. Blog
  3. Köpek Gezdirerek Para Kazanma – 3 Uygulamayla Kazan!

Köpek Gezdirerek Para Kazanma – 3 Uygulamayla Kazan!

Köpek Gezdirerek Para Kazanma
Köpek Gezdirerek Para Kazanma
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köpeklerle aranız iyi mi? Cevabınız evetse sizleri çok keyiflendirecek bir ek gelir yöntemi sunacağız. Köpek gezdirerek para kazanma yöntemiyle siz de cebinize katkı sağlayabilirsiniz. Bu iş fikrini ilk defa duyduysanız veya hangi adımları takip ederek bu işi alacağınızı bilmiyorsanız, doğru yerdesiniz.

Sizlere nasıl köpek gezdiricisi olunur? En ayrıntılı olarak sizlere anlatacağız. “Köpek gezdirmek istiyorum” diyenlerdenseniz sizlere rehber olacak bu yazıyı atlamadan okuyun… Günlük köpek gezdirme işi iş ilanları ve daha fazlası yazının devamında sizleri bekliyor.

Köpek Gezdirerek Para Kazanma Nedir?

Köpek Gezdirerek Para Kazanma Nedir?
Köpek Gezdirerek Para Kazanma Nedir?

Köpek gezdirmek ve para kazanmak istiyorum diyorsanız, ilk önce bu işin mantığını öğrenmelisiniz. Bu iş modeli sizlere nasıl para kazandıracak? Bu işte, köpek sahiplerinin günlük iş yoğunlukları veya seyahatleri nedeniyle köpeklerini gezdirememeleri durumunda, siz onların yerine bu görevi üstleniyorsunuz. Özellikle son yıllara baktığımızda köpek sahibi olan bir çok kişinin olduğunu görüyoruz.

Dolayısıyla köpek gezdirecek insanlara da artık fazlasıyla ihtiyaç var. Özellikle büyük şehirlerde yaşıyorsanız bu işten güzel kazançlar elde etmeniz gayet mümkün. Köpek sahipleri günün yoğunluğundan dolayı köpeklerine vakit ayıramıyor olabilirler. Bu nedenle çeşitli uygulamalar, ilanlar üzerinden köpekleriyle ilgilenebilecek insanlar arıyorlar. Siz de o kişilerden birisi olabilirsiniz… Üstelik bu iş modelinin birçok avantajı olduğunu söylemek mümkün. Hadi şimdi onlara bakalım…

Kolay para kazanma yöntemi: Yorum Yaparak Para Kazanma

Köpek Gezdirme İşinin Avantajları

Köpek Gezdirme İşinin Avantajları
Köpek Gezdirme İşinin Avantajları

Eğer vaktiniz varsa ve bu işi yapıp yapmama konusunda çekinceleriniz varsa, fikrinizi netleştirecek bazı avantajların olduğundan bahsetmek gerek. Köpek gezdirme işi avantajlarını aşağıya sıraladık:

  • Kolay Başlangıç: Bu işi yapmanız için özel bir eğitim, yetenek veya sertifika gerektirmez. Sadece hayvan sevgisi ve biraz boş zamanınız olması aslında yeterlidir.
  • Esnek Çalışma Saatleri: Kendi saatlerinizi belirleyebilirsiniz. Tam zamanlı bir işe bağlı kalmadan ek gelir elde edebilirsiniz.
  • Haftanın 7 Günü Çalışma Fırsatı: Haftanın istediğiniz günlerinde bu işi yapabilirsiniz. Hafta içi yoğunsanız, hafta sonu bu işi yapabilirsiniz.
  • Egzersiz Fırsatı: Bu işi yaparken sadece köpekler değil sizler de yürüyüş yapacaksınız. Düzenli olarak yaptığınız taktirde siz de düzenli egzersiz yapmış olacaksınız.
  • Ek Gelir Kaynağı: Elbette bu işin en büyük avantajı ek gelir fırsatı sağlamasıdır. Öğrenciler, ev hanımları ve ek gelire ihtiyaç duyan herkes için avantajlı bir ek gelir sağlama yöntemi olacaktır.

Bu avantajlardan yararlanmak için siz de hemen şimdi harekete geçebilir ve bu işi nasıl alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu iş tam da bana göre diyorsanız devam edelim!

Nasıl Köpek Gezdiricisi Olunur?

Nasıl Köpek Gezdiricisi Olunur?
Nasıl Köpek Gezdiricisi Olunur?

Hayvanları seviyorum, dışarıda yürümek ve vakit geçirmek bana keyif veriyor diyorsanız, köpek gezdiricisi olabilirsiniz! Peki nasıl mı? Sizlere nasıl köpek gezdiricisi olunur? Bundan bahsedeceğiz.

Bunun için var olan uygulamaları ve siteleri kullanarak siz de kısa zaman içerisinde köpek gezdiricisi olabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız! Bu iş artık o kadar popüler hale geldi ki hem köpek gezdiricisi arayanlar hem de bu işi yapmak isteyenleri bir araya getiren uygulamalar var. Siz de size en uygun olan uygulamayı ya da uygulamaları kullanarak işe başlayabilirsiniz.

Köpek Gezdirerek Para Kazanma Uygulamaları

Köpek Gezdirerek Para Kazanma Uygulamaları
Köpek Gezdirerek Para Kazanma Uygulamaları

Köpek gezdirerek para kazanmak için bu amaca hizmet eden uygulamalara kayıt olmalı ve iş kovalamaya başlamalısınız. Köpek gezdirerek para kazanma uygulamaları 2024 yılında güncel olarak aşağıda sıralanmıştır.

1- DogGO ile Köpek Gezdirerek Para Kazanma

Büyük şehirlerde köpek yürütüp para kazanma olasılığınızın daha yüksek olduğundan bahsetmiştik. Eğer İstanbul, İzmir ya da Ankara şehirlerinde yaşıyorsanız, kesinlikle DogGO uygulamasını kullanmalısınız. DogGO şu an bu üç şehirde hizmet vermekte olan bir uygulama ve birçok köpek sahibi ve köpek gezdiricisi tarafından kullanılıyor. Köpekleri 30 – 60 dakika aralıklarında gezdirerek günlük kazanç elde edebilirsiniz.

Daha fazla kazanç elde etmek isterseniz, evde köpek bakım hizmeti vererek daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Örneğin bir hafta boyunca tatile gidecek bir köpek sahibi, size köpeğini bırakabilir ve bunun üzerinden iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Ancak tabi ki bunun için müsait bir eviniz ve vaktiniz olması gerekiyor. Köpekleri de tabi ki sevmelisiniz! Böylelikle bir iş yapmaktan ziyade sizin de keyif alacağınız bir durum olacaktır!

2- PetSurfer ile Köpek Bakıcılığı

Petsurfer her geçen gün yeni üyenin arttığı bir site olarak karşımıza çıkıyor. Bu siteye kayıt olarak köpek bakıcılığına ilk adımı atabilirsiniz. Bu sitede köpek gezdirmenin yanı sıra, daha fazla kazanç sağlamak için köpek bakıcılığı yapma fırsatınız da bulunuyor. Hemen üye olarak, köpek sahiplerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Evde bakım veya köpek sahibinin evinde bakım gibi çeşitli seçenekler sunulmaktadır. Eğer müsaitliğiniz varsa bu seçenekleri de mutlaka değerlendirin deriz!

Hizmetinizden memnun kalan köpek sahipleri size puan verecektir. Yüksek puanlar aldıkça, daha fazla müşteri çekme şansınız artar. Tahmin edeceğiniz üzere köpek sahipleri genellikle yüksek puanlı gezdiricileri ve bakıcıları tercih ederler. Bu sayede, müşteri portföyünüzü genişletebilir ve daha fazla kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz.

Ek yazı: Punch Yaparak Para Kazanma

3- Armut Köpek Gezdiriciliği

platform, birçok serbest meslek fırsatını barındıran popüler bir sitedir. Son zamanlarda köpek gezdirme işiyle para kazanma imkânlarının artmasıyla birlikte, Armut’ta da bu tür ilanlar artış göstermiştir.Armut sitesine üye olarak köpek gezdirme hizmeti sunabilirsiniz. Bu hizmete ihtiyaç duyan kişilerin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Şu anda sitede aktif olarak bu işi yaparak para kazanan birçok kişi var. Buna uygun bir ilan oluşturarak köpek sahiplerinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın, insanların sizden memnun kalması ve yüksek puan vermesi, bir sonraki işi alabilmeniz için önemlidir. O yüzden işinizi en iyi şekilde yaptığınızdan emin olun!

Köpek Gezdirme İşi Yaş Sınırı

Köpek Gezdirme İşi Yaş Sınırı
Köpek Gezdirme İşi Yaş Sınırı

Köpek gezdirerek para kazanmak için en çok merak edilenlerden birisi de bu işi yapabilmek için herhangi bir yaş sınırının olup olmadığıdır. Bazı uygulamalar +18 yaş sınırı koyuyorlar. Çünkü kulağa ne kadar basit gelse de köpek gezdirme işi büyük sorumluluk ve ilgi gerektiren bir iştir. Ancak resmi olarak köpek gezdirme işi yaş sınırı yoktur. Freelance çalışma platformlarında 18 yaşından küçükseniz de ilan oluşturabilirsiniz. Ancak 18 yaş altındaysanız köpek sahiplerinin sizi seçme olasılığı düşebiliyor. Burada önemli olan:

  • Güvenilir ve sorumlu olmak
  • Köpeklerle iyi anlaşmak
  • Müşterilerle iyi anlaşmak
  • Tecrübeli olmak

önemli konulardandır. Sizin de daha önce köpek gezdirme ve bakma deneyiminiz olduysa bunu mutlaka paylaşın ve güvenilir olduğunuzu kanıtlayın.

Köpek Gezdirme İşi Maaş

Köpek Gezdirme İşi Maaş
Köpek Gezdirme İşi Maaş

Köpek gezdirerek para kazanma konusunda birçok önemli konuya hakimsiniz. Şimdi en önemli konulardan birisini ele alalım. Köpek gezdirme işi size ne kadar kazandıracak? Şöyle ki köpek gezdirme işi maaşı oldukça değişkenlik gösteren bir mevzudur. Hatta buna maaş demek de yanlış olacaktır. Çünkü bu işten yaptıkça para kazanırsınız. Aylık sabit net bir gelirden bahsetmek doğru değildir. Örneğin o ay çok fazla köpek gezdirme işi almışsınızdır ve aylık 5 bin – 10 bin TL kazanabilmişsinizdir.

Ancak bazı aylar çok fazla iş almadığınızda bu kazanç daha da düşebilir ya da tam ters olarak artabilir. Tamamen size bağlı olduğunu söylemek mümkün. Saat olarak kazancı ele aldığımızda ise 1 saatlik köpek yürüyüşünden ortalama 200 TL kazanabilmeniz oldukça mümkün. Boş vaktiniz varsa ve bakıcılık yapmayı da kabul ederseniz, bahsettiğimiz sayıların çok daha üzerine çıkmak mümkün olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köpek Gezdirerek Para Kazanma – 3 Uygulamayla Kazan!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!