1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. Lezzet ve Teknoloji Buluştu: OLIVTECH ve İzmir Kahve Fuarı 18 Bin ziyaretçiyi Ağırladı

Lezzet ve Teknoloji Buluştu: OLIVTECH ve İzmir Kahve Fuarı 18 Bin ziyaretçiyi Ağırladı

Lezzet ve Teknoloji Buluştu OLIVTECH ve İzmir Kahve Fuarı 18 Bin ziyaretçiyi Ağırladı
Lezzet ve Teknoloji Buluştu OLIVTECH ve İzmir Kahve Fuarı 18 Bin ziyaretçiyi Ağırladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ tarafından düzenlenen OLIVTECH – Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile İzmir Kahve Fuarı, bu yıl sektörün önemli buluşma noktası oldu. 23-26 Mayıs tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilen fuarlar, yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getirdi.

Türkiye’nin tek uluslararası zeytin ve zeytinyağı ihtisas fuarı olan OLIVTECH, bu yıl da sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri ziyaretçileriyle buluşturdu. 23-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen fuarda, üretici, ithalatçı, distribütör, gıda sektörü firmaları, şişe ve ambalaj üreticileri ve makine üreticileri gibi sektörün önde gelen firmaları yer aldı. Fuarda ayrıca, akademisyenler, uzmanlar, şefler ve sanatçılar da düzenlenen söyleşilerde zeytin ve zeytinyağı hakkında bilgi paylaştılar. Ziyaretçiler, tadım etkinliğinde farklı zeytinyağı çeşitlerini tatma imkanı buldu.

İzmir Kahve Fuarı Kahve Tutkunlarını Bir Araya Getirdi

100 yılı aşkın süredir kahve ticaretinin merkezi olan İzmir’de düzenlenen İzmir Kahve Fuarı, bu yıl ikinci kez kahve severleri ve sektör profesyonellerini bir araya getirdi. 23-26 Mayıs tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilen fuarda, kahve makinalarından yeşil çekirdeğe, sütten şuruba, mobilyadan danışmanlık hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmet sunuldu. Fuarın son iki günü halka açık hale gelmesiyle birlikte kahve tutkunları da fuara ilgi gösterdi.

Her İki Fuar da Büyük İlgi Gördü

OLIVTECH ve İzmir Kahve Fuarları, bu yıl da sektörden büyük ilgi gördü. Her iki fuarı da toplamda 18 bin kişi ziyaret etti. Ziyaretçiler fuarlarda sektördeki gelişmeleri takip etme, yeni ürün ve hizmetlerle tanışma ve iş bağlantıları kurma imkanı buldu. Fuar katılımcıları ve sektör profesyonelleri, her iki fuarın da önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek sektöre katkısını artıracağına inandıklarını dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lezzet ve Teknoloji Buluştu: OLIVTECH ve İzmir Kahve Fuarı 18 Bin ziyaretçiyi Ağırladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!