1. Haberler
  2. Genel
  3. Midilli’ye İlk Tur Bugün Başladı

Midilli’ye İlk Tur Bugün Başladı

izmir midilli seferleri
izmir midilli seferleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir-Midilli seferleri 3 Mayıs tarihiyle bugün başladı. 27 Eylül’e kadar deniz turizmini canlandırmak amacıyla süren seferlere ilgi ilk günden yoğundu.

İZDENİZ (İzmir Deniz İşletmeciliği A.Ş.) tarafından “Rotamız Midilli” adıyla organize edilen seferlerin yeni sezonu bugün başladı. Kapıda vize uygulamasının başlamasıyla birlikte seferlere ilgi de yoğunlaştı. İZDENİZ tarafından organize edilen seferler ise Çarşamba ve Cuma kalkışlı olmak üzere hafta iki gün olarak sürdürülecek.

İzmir Alsancak Limanı’ndan kalkan seferlerde 250 yolcu kapasiteli gemilerle iki buçuk saatte Midilli’ye varılmakta. Seferlerin ilk gününde ise yolcular heyecanlarını ve sevinçlerini dile getirdi. 27 Eylül tarihine kadar sürecek seferlere İZDENİZ yetkilileri tüm İzmir halkını beklediklerini ifade etti.

İzmir Midilli Turları

2024 yılı bilet fiyatları ise;

  • Cuma hareketli seferlerde (cuma gidiş-pazar dönüş) 0-7 yaş tek yön 5 Euro, gidiş -dönüş 8 Euro, 8-18 yaş tek yön 22,5 Euro, gidiş- dönüş 34 Euro, tam bilet tek yön 45 Euro, gidiş -dönüş 68 Euro olacak şekilde belirlendi.
  •  Çarşamba hareketli seferlerde bilet ücretleri ise (çarşamba gidiş-cuma dönüş) 0-7 yaş tek yön 5 Euro, gidiş -dönüş 8 Euro, 8-18 yaş tek yön 20 Euro, gidiş-dönüş 30 Euro, tam bilet tek yön 40 Euro, gidiş-dönüş 60 Euro olacak şekilde belirlendi.

İzmir Midilli sefer biletleri ise bilet.izdeniz.com.tr web sitesi üzerinden veya İzmir Limanı’nda yer alan İZDENİZ bilet satış ofisinden alınabiliyor. Ayrıca web sitesi üzerinde yer alan yetkili acentelerden de biletler satışa sunulmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Midilli’ye İlk Tur Bugün Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!