1. Haberler
  2. Genel
  3. Muhtarlar Günü’nde Karşıyaka’da Birlik ve Dayanışma

Muhtarlar Günü’nde Karşıyaka’da Birlik ve Dayanışma

Muhtarlar Günü'nde Karşıyaka'da Birlik ve Dayanışma
Muhtarlar Günü'nde Karşıyaka'da Birlik ve Dayanışma
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltıda ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Kaymakam Özkan Demir ve diğer ilçe yöneticilerinin de katıldığı buluşmada, muhtarların yerel yönetimdeki önemi vurgulandı ve Karşıyaka’ya en iyi hizmeti sunmak için el ele çalışma sözü verildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Buluşmaya Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir de katıldı. Başkan Ünsal, yaptığı konuşmada muhtarların yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçası olduğunun altını çizerek, “Sizler bizim en yakın danışmanlarımızsınız. El ele vererek, Karşıyakamıza en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi. Bu buluşma, yerel yönetim ve halk arasında köprü vazifesi gören muhtarların önemini bir kez daha ortaya koydu.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Karşıyaka Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen törenin ardından, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın ev sahipliğinde düzenlenen bir kahvaltı etkinliği ile muhtarlarla bir araya gelindi. Buluşmada Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’in yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, Jandarma Komutanı Teğmen Büşra Koçak, belediye yöneticileri ve ilçedeki tüm muhtarlar da yer aldı. Etkinlikte, ilçe yönetiminin her kademesi bir arada olmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Kaymakam Özkan Demir, muhtarların kent yönetiminde kritik bir görev üstlendiğini ifade ederek, “Öncelikle Muhtarlar Gününüzü kutlarım. İlçemizde birlikte çalışıyoruz, bu süreçteki desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Muhtarları hücrelere benzetiyorum. Vücudumuzun en küçük yapı taşları olan hücreler ne kadar sağlıklı olursa, vücut da o kadar güçlü ve sağlıklı olur. Bu nedenle muhtarlıklarımızın da sağlıklı ve güçlü olmasını diliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. Bu samimi ifadeler, muhtarların kent yönetimindeki rollerini pekiştirdi.

“Yürüdüğümüz yol ortak”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ise ilçeyi daha ileriye taşımak amacıyla muhtarlarla el ele vererek çalışacaklarını belirtti. “Birlikte çalışma kültürünü çok önemsiyor, iş birliği içerisinde çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Amacımız ortak, yürüdüğümüz yol ortak. Hedefimiz ise Karşıyaka’yı İzmir’in ve Türkiye’nin en modern kenti yapmak. Sizler bizim en yakın danışmanlarımız ve sahadaki gözümüzsünüz. Karşıyaka’yı, 5 yılın sonunda herkesin örnek aldığı bir ilçe haline getireceğiz. Katılımınız için teşekkür eder, Muhtarlar Gününüzü kutlarım” dedi. Etkinlik sonunda Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer, Başkan Ünsal’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Bu buluşma, Karşıyaka’nın geleceği için birlik ve dayanışmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muhtarlar Günü’nde Karşıyaka’da Birlik ve Dayanışma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!