1. Haberler
  2. Spor
  3. Pınar Karşıyaka Sezonu Müthiş Bitirdi

Pınar Karşıyaka Sezonu Müthiş Bitirdi

Pınar Karşıyaka Sezonu Müthiş Bitirdi
Pınar Karşıyaka Sezonu Müthiş Bitirdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Karşıyaka, sezonun son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 98-80 yenerek Süper Lig’de dikkat çeken bir performans sergiledi. Bu galibiyetle birlikte, normal sezonu dördüncü sırada tamamlayarak Play-Off’a adını yazdırdı. Karşıyaka, son 10 maçta 8 galibiyet elde ederken, yıldız oyun kurucusu McColllum’un 30 sayı ve 12 asistle oynadığı bu mücadelede önemli bir performans sergiledi.

Takımın önemli isimlerinden Carey’nin sakatlığı ve Hilliard’ın kadro dışı bırakılmasına rağmen, Pınar Karşıyaka ligde üst üste aldığı galibiyetlerle dikkat çekti. Normal sezonu 30 maçta 21 galibiyetle tamamlayan Karşıyaka, Beşiktaş’ın ikili averajla gerisinde dördüncü sırada yer alarak Play-Off’a hazırlandı.

Hedef Yarı Final

Play-Off’un çeyrek finalinde Karşıyaka, beşinci sıradaki Galatasaray Ekmas’la eşleşti. Son maça kadar Manisa BŞB ile eşleşme ihtimali bulunan Karşıyaka, Galatasaray’a karşı yeşil-kırmızılıların saha avantajıyla mücadele edecek. Seride 2 galibiyete ulaşan taraf yarı finalist olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor ise 16 galibiyetle altıncı sırada yer alarak Play-Off’a katılma hakkı elde etti. Galatasaray’a ikili averajla geçilerek altıncı sırayı alan Manisa ekibi, Karşıyaka ile eşleşmeden önce Play-Off heyecanına odaklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pınar Karşıyaka Sezonu Müthiş Bitirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!