1. Haberler
  2. Spor
  3. Sokak Basketbolunda Final Heyecanı Başlıyor

Sokak Basketbolunda Final Heyecanı Başlıyor

Sokak Basketbolunda Final Heyecanı Başlıyor
Sokak Basketbolunda Final Heyecanı Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentteki en büyük sokak basketbolu organizasyonu olan 3×3 Streetball İzmir Cup 2024’ün dördüncü ve final etabı, Karşıyaka Bostanlı sahilinde tamamlandı. Finale yükselmeye hak kazanan takımlar, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 30-31 Ağustos tarihlerinde yapılacak karşılaşmalarda şampiyonluk için mücadele edecekler.

“Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3×3 Streetball İzmir Cup 2024’te, kentin farklı noktalarında yapılan etaplarla sporu geniş kitlelere yaymak hedeflendi. Son etap, Karşıyaka Bostanlı sahilinde gerçekleştirildi ve Genç Kızlar, Genç Erkekler, Büyük Erkekler kategorilerinde toplam 62 takım yarıştı. Önceki etaplar ise 20-21 Temmuz’da Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda, 27-28 Temmuz’da Buca Hasanağa Bahçesi’nde ve 17-18 Ağustos’ta Göztepe sahilinde düzenlenmişti.

Yoğun rekabetin yaşandığı bu turnuvada, büyük final için mücadele edecek takımlar belirlendi. Turnuvanın büyük finali, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında 30-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Basketbolunda Final Heyecanı Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!