1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Ulaştırma Bakanlığı: 19 Mayıs’ta Trenler Ücretsiz Olacak

Ulaştırma Bakanlığı: 19 Mayıs’ta Trenler Ücretsiz Olacak

Ulaştırma Bakanlığı 19 Mayıs'ta Trenler Ücretsiz Olacak
Ulaştırma Bakanlığı 19 Mayıs'ta Trenler Ücretsiz Olacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kapsamında Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nda, Resmi Gazete’de yayımlanan karar gereği, Bakanlığa bağlı Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Bakan Uraloğlu, demir yollarının Türkiye’nin en önemli ulaşım modlarından biri olduğunu vurguladı. Gençlerin trenle seyahat etmeyi sıkça tercih ettiklerine dikkat çeken Uraloğlu, yüksek hızlı trenle yolculuk yapanların yüzde 19,8’inin gençlerden oluştuğunu belirtti. Uraloğlu, “TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen yüksek hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerimizde gençlerimize yüzde 15 oranında indirim ve çeşitli indirimli abonman seçenekleri sunuyoruz. Gençlerimiz, yüksek hızlı trenlerimizin yanı sıra turistik trenlerimize de büyük ilgi gösteriyor. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizin demir yolu sevgisiyle büyümesi çok önemli,” ifadelerini kullandı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ulaştırma Bakanlığı: 19 Mayıs’ta Trenler Ücretsiz Olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!