1. Haberler
  2. Blog
  3. Al Sat Yapılacak İşler – En Kazançlı İş Fikirleri

Al Sat Yapılacak İşler – En Kazançlı İş Fikirleri

Al Sat Yapılacak İşler
Al Sat Yapılacak İşler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde birçok kişinin tercih ettiği en kazançlı iş fikirleri arasında modası hiçbir zaman geçmeyen al sat yaparak para kazanmak yer alır. Bir de üstüne internetin yaygınlaşması arttıkça al sat yapılacak işler yalnızca geleneksel yollarla değil dijital olarak de gerçekleşir. Peki, internet üzerinden al sat yaparak para kazanılır diye sorabilirsiniz… Biz de sizler için 2024 güncel iş fikirlerini inceledik.

Öncelikle dijital mi geleneksel olarak mı satış yapacaksınız bunu tespit etmeniz önemli. Al sat yapılacak karlı işler listesini inceledikten sonra sizler için en uygunu bulmalısınız. Ek iş olarak ne satabilirim veya evde al sat yapmak için nelere ihtiyacınız var bunların hazırlıklarını yaptıktan sonra da tek gereken kollarınızı sıvamak… Hiçbir yerde bulamayacağınız güncel fikirler eşliğinde al sat yapılabilecek ürünleri ise aşağıdaki örneklerde inceleyebilirsiniz…

Al Sat Yapılacak İşler 2024 Fikirleri

Al Sat Yapılacak İşler 2024 Fikirleri

Ne alıp satabilirim diye düşünüyorsanız bazen çok sıradan bazen de çok sıra dışı fikirler bulmanız gerekebilir. İnternet üzerinde genel olarak akla ilk gelen al sat fikirleri dolaşmaktadır. Aslında bu olumsuz bir şey değildir. Çünkü al sat yapılacak işler listesinde çoğu zaman riski düşük kazancı yüksek olanlar bu fikirlerdir. Ancak Türkiye’de olmayan ticaret fikirleri ve girişimleri de al sat yaparak çok para kazanmanızı sağlayabilir.

Biz de bu sebeple en iyi iş girişimlerini sizler için inceledik ve çok geniş bir liste hazırladık. Yüksek kar marjının yanı sıra hiçbir yerde olmayan iş fikirlerini de listemize ekledik. İşte sizler için hazırladığımız al sat yapılacak işler 2024 fikirleri;

Takı ÇeşitleriBaskılı Bez Çantalar
Telefon KılıflarıPunch İşleme Ürünler
Antika Ürünlerİkinci El Mobilyalar
Amigurumi OyuncaklarOrganik Gıdalar
Kozmetik ÜrünleriBebek Giyim
Köpek Kıyafetleriİkinci El Kitaplar
Güneş GözlükleriVintage Kıyafetler
Vegan ÜrünlerTeknolojik Objeler
El Yapımı SabunlarKokulu ve Şekilli Mumlar
Al Sat Yapılacak İşler 2024 Fikirleri
Al Sat Yaparak Para Kazanmak İçin İpuçları

Al Sat Yaparak Para Kazanmak İçin İpuçları

İsterseniz sokakta satış yapın isterseniz mağaza isterseniz de internet üzerinde. Hepsinin belirli ortak noktaları ve ipuçları vardır. Bu yol haritasını izleyerek al sat yapılacak işlerdeki tüm zorlukları ve olasılıkları da önceden hesaplamış olursunuz. İşte al sat yapılacak işler için ipuçları;

  • Satış yapacağınız ürünler için piyasa araştırması yapmak
  • Satış yapacağınız yeri (mekan, platform, sokak, web sitesi vs.) belirlemek
  • Tedarik süreci kolay ve güvenilir yerlerden alış yapın
  • Ürünlerinizi birden çok satış kaynağında satış çıkarmak (fiziki ve birçok sanal platform)
  • Yüksek kar marjı elde etmeniz için ürünleri düşük fiyattan alış yapmak
  • Sosyal medya platformlarını kullanarak müşteri kitlesi oluşturmak
  • Yasal ve vergi yükümlülükleri hakkında bilgi sahibi olun.

Sadece bu maddelere dikkat ederek dilediğiniz şekilde al sat yaparak para kazanabilirsiniz. Ticari fikriniz ne olursa olsun bu listedeki maddeler sizin kolay ve güvenilir şekilde satış yapmanızı sağlayacak püf noktalarıdır.

Al sat yaparak para kazanabileceğiniz siteler ise şu şekildedir;

  • Etsy
  • Amazon
  • Aliexpress
  • Trendyol
  • Hepsiburada
  • Çiçeksepeti

Elbette bu sitelere ek olarak al sat yaparak para kazanılacak birçok seçenek daha vardır. Ancak satış kolaylığı ve müşteri kitlesi göz önünde bulundurulduğunda en avantajlı pazaryerleri başlıca bunlardır.

Hobilerinizle para kazanmak istiyorsanız punch yaparak para kazanma yazısı sizler için eşsiz bir yol haritası.

Günlük Ne Alıp Satabilirim?

Günlük olarak ne alıp satabilirim merak ediyorsanız; satışı kolay veya işporta ürünlere yönelmelisiniz. İkinci el kitaplar, ikinci el eşyalar, ikinci el kıyafetleri günlük olarak al sat yaparak para kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra sokakta satış yaparak işportadan bardakta mısır, uçan balonlar, ay çekirdeği, karton bardakta çay-kahve, su ve içecekler, simit vb. ürünleri günlük olarak satabilirsiniz.

El işi ürünlerle al sat yaparak para kazanmak isteyenler için; amigurumi yaparak para kazanmak yazısına göz atmanızı tavsiye ederiz.

Toptan Al Sat Ürünler

Toptan Al Sat Ürünler

Al sat yapılacak işler için tek tek ürün al sat yapmak elbette zahmetli bir süreçtir. Toptan al sat kazan mantığıyla ticaret yapmak her zaman daha kolay bir yöntemdir. Ancak bir o kadar da zordur. Çünkü toptan al sat ürünlerini kolayca elden çıkarmanız için çok iyi bir alıcı portföyünüz olması gereklidir. Bu konuda ticari ilişkileriniz ne kadar güçlü ise o kadar kolay da toptan satış yaparak para kazanabilirsiniz. Al sat yapılacak işler 2024 fikirleri tablomuzdaki tüm ürünleri de toptan tedarik ile satışa çıkarabilirsiniz. Tek gereken güvenilir ve düzenli bir alıcı listenizin olması.

Ek İş Olarak Ne Alıp Satabilirim?

Al sat yaparak kazanç sağlamak istiyor ve bunu ek gelir sağlamak için yapmak istiyorsanız da birçok seçeneğiniz mevcuttur. Ek iş olarak ne alıp satabilirim diyorsanız; tedarik ve satışı kolay ürünleri tercih etmeniz önemlidir. Ek iş olarak yapacağınız al sat işinde minimum el emeği olması sizin de satışlarınızı kolay şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Bu sebeple ek iş olarak satacağınızın ürünlerin oyuncaklar, süs eşyaları, tamire ihtiyaç duymayan teknoloji ürünleri, tekstil ve kıyafetler gibi satışa hazır ürünler olması size avantaj sağlayacaktır.

Al Sat Yapılabilecek Ürünler Ne Kadar Kazandırır?

Al Sat Yapılabilecek Ürünler Ne Kadar Kazandırır?

Günümüzde birçok kişi e-ticaret, dropshipping, sosyal medyada satış yollarını araştırmakta ve buradan gelir sağlamaktadır. İsterseniz dijital mecralarda isterseniz işporta yaparak satış yapın al sat yapılabilecek ürünlerin kar marjı %100’den fazladır. İnternet üzerinden satışta kargolama, pazaryerlerinin komisyon oranları gibi ek maliyetler olduğu için kar marjınız biraz daha düşecektir ancak bunu da ürünün fiyatına yansıtarak koruyabilirsiniz.

1000 TL ile Al Sat Yapmak

Al sat yapılacak işlerde bin TL gibi sermayeler yetersiz olarak düşünmeyin. Bin TL civarlarındaki sermayeniz ile kokulu mumlar, el işi üretimler, gıda ürünleri gibi birçok al-sat yapılan ürünü temin edebilirsiniz. Günümüzde bu rakamın alım gücünün de etkisiyle düşük kalmasından dolayı dijital mecralarda satış yapmayı zorlaştırdığını söyleyebiliriz. Ancak işporta satışı yaparak bu rakamı değerlendirebilirsiniz.

20 Bin TL ile Al Sat Yapmak

Al sat yaparak para kazanmak için 20 bin TL başlangıç sermayesi yeterli bir yatırımdır. Takı çeşitleri, hayvan kostümleri, güneş gözlükleri, vegan ürünler, amigurumi oyuncaklar, punch işleme eşyalar, antika ürünler dahil tüm al-sat yapılacak ürünleri alabilecek bir sermayedir. Elbette bu rakamın daha yüksek olması sizin daha çok ürün alabilmenize ve daha düşük maliyetle alış yapmanıza olanak sağlar. Ancak 20 bin TL civarında bir sermaye de son derece yeterli olacaktır.

Alternatif ve kolay para kazanma yolları arıyorsanız yorum yaparak para kazanma yazısı sizler için iyi bir öneri!

Patlayacak İş Fikirleri

Patlayacak İş Fikirleri 2024

İş girişimi kurmak isteyenler ve ticari fikirler arayanlar için güncel seçenekleri bulmak önemlidir. Çünkü bir ticari fikrin öncüleri her zaman o işte en çok para kazananlardan olmuştur. 2024 yılının patlayacak iş fikirleri ise şunlardır;

  • Vegan Ürünler
  • Amigurumi Oyuncaklar
  • Hayvan Kostümleri
  • Geri Dönüşüm Ürünleri
  • Organik Giyim ve Tekstil
  • Sağlıklı Atıştırmalıklar
  • Yeni Teknoloji Ürünleri

Evde Al Sat Yapmak

Evde al sat yapmak için tek yolunuz dijital mecralardır. Etsy, Amazon, Trendyol, Çiçeksepeti, Shopier gibi birçok e-ticaret platformu ile internet üzerinden satış yapabilirsiniz. Ancak bunun için ilk olarak şahıs şirketi kurmanın detaylarını araştırmalı ve resmi işlemleri halletmelisiniz. Shopier veya Shopify gibi altyapılar sizin şirket olmadan satış yapmanıza olanak sağlar ancak onların da satış komisyonları daha yüksektir. Komisyon oranları düşük olan sitelerde ise fatura kesilmesi gerektiği için şahıs şirketi olmanız gerekecektir.

Siz de al sat yapılacak işler hakkında aklınıza takılan konuları danışmak veya tecrübelerinizi paylaşmak isterseniz bizlere “yorumlar” bölümünden ulaşabilirsiniz.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Al Sat Yapılacak İşler – En Kazançlı İş Fikirleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!